Sourcing

services

Als Team Sofie kunnen wij veel flexibiliteit bieden en zodoende onze opdrachtgevers ontzorgen. Zo kunnen we zowel een volledig DevOps team-as-a-service leveren als individuele professionals als tijdelijke capaciteit of tijdelijk benodigde specifieke expertise.

Zelf vinden we onze co-sourcing strategie erg gaaf! Een flexibele manier om in een partnership samen verantwoordelijkheid te nemen voor continuïteit en het doorontwikkelen van de roadmap.

icon

Detachering

Bij Team Sofie leveren we ervaren ServiceNow-specialisten die direct voor jou aan de slag kunnen. Of je nu extra capaciteit nodig hebt voor een groot project of langdurige ondersteuning zoekt binnen het ServiceNow team, wij bieden flexibele en kostenefficiënte oplossingen.

Geen gedoe, alleen resultaat. Wij willen vanuit onze focus en partnership samen ontdekken hoe we waarde kunnen leveren.

Consulting

Bij Team Sofie leveren we ervaren consultants. Eerst organiseren dan pas automatiseren. Onze consultants helpen om de producten, diensten, processen, waardeketens en teams in kaart te brengen en optimaal in te richten alvorens verder te gaan automatiseren.

Co-sourcing

Bij Team Sofie bieden we co-sourcing aan: een samenwerking waarbij jouw interne team(s) en onze professionals samen werken aan het ServiceNow platform. Dit betekent dat je profiteert van onze kennis en ervaring, terwijl je eigen team betrokken blijft en groeit.

Met co-sourcing ontstaat er het beste van twee werelden: de flexibiliteit en expertise van een externe partner én de betrokkenheid en kennis van eigen medewerkers.

Wij helpen je snel en efficiënt je doelen te bereiken, zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Benieuwd naar co-sourcing?

DevOps Team

Wij bieden de mogelijkheid om een volledig DevOps ServiceNow team te leveren. Wij stellen een team van ervaren professionals samen dat volledig verantwoordelijk is voor het beheer, de implementatie en de optimalisatie van het ServiceNow-platform.

Een team wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de roadmap, de benodigde capaciteit en een juiste ‘match’ qua cultuur.

Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een toegewijd team en continuïteit, zonder dat je zelf hoeft te werven of te managen. Laat ons je helpen bij het behalen van de ServiceNow doelstellingen dankzij ons aanbod van DevOps teams.

Wat klanten zeggen

“Dankzij ons partnership met Team Sofie zijn we flexibel, waarborgen we continuïteit en worden we ondersteund op piek-momenten of specifieke thema’s waar we tijdelijke ondersteuning nodig hebben dankzij het Co-sourcing concept.

De afgelopen jaren zijn we geholpen met de implementatie van APM, Virtual Agent, Custom Apps, CSDM en Platform support. Wij zijn klaar voor de volgende stap”

Sebastiaan Kalshoven
CTO – de Volksbank

Partnership

Dankzij co-sourcing en een pragmatische benadering hebben we een sterk partnership ontwikkeld.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!